Student? Se hit! Welcome!

Välkommen till Lund!

Västerkyrkan är en del av Equmeniakyrkan i Sverige, och vi är en del av det ekumeniska studentarbetet i Lund tillsammans med präster i Lunds Domkyrkoförsamling och på Helsingborgs Campus. För mer info, se Studentprästerna i Lund

På denna flik listar vi allt studentarbete som utgår från Västerkyrkans församling under läsåret 21/22. Våra två medarbetare som arbetar med studentarbetet är Pelle Martinsson och Eva Kunda Neidek. Bägge har tystnadsplikt och finns till för dig.

PELLE MARTINSSON (Studentpastor)

pelle.martinsson@vasterkyrkan.nu

EVA KUNDA NEIDEK (Musiker | Diakon)

eva.kunda.neidek@vasterkyrkan.nu

Vi firar gudstjänst varje söndag kl 11.

Välkommen - precis som du är!

Och om du vill sjunga eller spela i gudstjänsten, eller medverka på andra sätt, så vore det jätteroligt!

Sunday Worships - Every Sunday @ 11:00

(Our services are in Swedish)

Student Alpha

Vi startar upp en Alphakurs för studenter, hösten 2021.

Mer info här

Alpha for Students

We start an Alpha course (in Swedish) in October 2021.

More info here

USCh - Uniting Students' Choir

Studentkör med engelska som gemensamt språk, övningar onsdagkvällar. Kick-off den 15 september, kördag lördagen den 18 september och studentgudstjänst söndagen den 19 september kl 11:00 i Västerkyrkan. Hör av dig till körledare Eva Kunda om du vill hänga på!

USCh - Uniting Students' Choir

Our Student Choir - open for everyone who love to sing - starts again Sep 15 @ 18:30. We continue the following Saturday, Sep 18 with an intense day of practice, 10-15. The day after, Sep 19, we sing in the Sunday service in Västerkyrkan, @ 11:00.

Samtal

Ibland kan det vara skönt att få prata av sig med någon som verkligen vill lyssna, och som har tystnadsplikt. Välkommen att kontakta Pelle Martinsson (pastor) eller Eva Kunda Neidek (diakon).

Pastoral care

If you are in need to talk to someone - maybe just ease your heart, or to talk to someone with obligation to observe silence? We are here for you.

Feel free to contact Pelle Martinsson (pastor) or Eva Kunda Neidek (deacon)

Tacolov!

Vi fortsätter vår tradition med fredagkvällar med matlagning, gemensam (vegetarisk) tacomåltid, andakt och spännande, inbjudna gäster. Engagera dig gärna i köket, eller medverka musikaliskt i andakten. Höstens datum: 24/9, 29/10, 3/12.

Tacolov it's Friday!

One Friday every month we gather in Västerkyrkan for a vegetarian Taco dinner and a worship service.

The dates for this semester are: 24/9, 29/10, 3/12.

Pilgrimsvandring

Lördagen den 13 november arrangerar vi en pilgrimsvandring för studenter och fler som vill. Mer info följer!

Pilgrimage

November 13 we plan for a pilgrimage, especially for students.

Detailed information will follow.