Västerkyrkans eBasar!

Det finns många saker som vi inte vill vara utan, en av dem är den årliga julbasaren. I år kan vi tyvärr inte anordna den som vi brukar. För första gången i Västerkyrkans historia ska vi istället anordna denna online.

Premiär för Västerkyrkans eBasar!

Vi erbjuder en exklusiv jullåda packad med hemmagjorda godsaker tillverkade av församlingsmedlemmar. Lådorna innehåller julgodis, småkakor, fröknäcke, müsli mm.

Antalet lådor är begränsade så gör din beställning så fort som möjligt så att du inte missar chansen. Först till kvarn gäller!

För att beställa en låda, skicka ett mail till eBasar@vasterkyrkan.nu

Pris per låda är 400 kr.

Utlämning sker lördagen den 28/11 kl 11-13 i Västerkyrkans trädgård. (Hemkörning kan ordnas för dig som av olika skäl inte kan hämta din låda själv.) Betalning sker på plats med kort eller Swish.

Vi har också ett antal nygjorda kransar som finns till försäljning.

Anmäl ditt intresse för att köpa en krans genom att skicka ett mail till eBasar@vasterkyrkan.nu. Ditt mail är din lottsedel. Dragning av dem som får köpa en krans sker fredagen den 27/11 kl 19.00. Du som vinner i lottningen får besked fredag kväll via mail. Uthämtning av krans och betalning sker lördagen den 28/11 kl 11-13 i Västerkyrkans trädgård. Kransen kommer att kosta 350 kr.

Hjärtligt välkommen att skicka in dina beställningar. Vänta inte!

Hälften av intäkterna från eBasaren går till församlingens arbete, hälften går till Equmeniakyrkans internationella arbete.

Kontakt – Västerkyrkan, Lund

Gatuadress: Vävaregatan 13