Information från församlingsstyrelsen

På denna sida samlas kortfattad information från församlingsstyrelsens sammanträden.

Församlingsstyrelsen den 25/9

Styrelsen meddelar att:

• nya ansvariga för Julbasaren är Iris Hertog, Åsa Landgren, Ninni-Marie Andrén- Sandberg. De är redan igång med planeringen.

• överskottet från julbasaren ska gå till Hälsa för alla i Kongo

• styrelsen beslöt att nominera Ulla Marie Gunner till bitr. kyrkoledare

• kyrkokonferensen den 21-23/5 kommer att vara i Malmö

Församlingsstyrelsen den 20/8

Datum för After Church är den 22/9. Mer information finns i foajén.

Körprojektet The Life-light är ett samarbete mellam Pingstkyrkan, Västerkyrkan och Domkyrkoförsamlingen. Mer information finns i foajén.

På Kulturnatten den 21/9  kommer det att bli workshop med Adama Cissokho kl. 16.00-17.30. Kl. 19.30 blir det konsert med Adama Cissokho, Eva Kunda Neidek och vänner.

Förstudie kring engelskspråkig församling drar igång i oktober om finansiering är klar.

Församlingsstyrelsen den 22/5

After Church blir den 22/8. Mer information kommer senare.

Församlingsstyrelsen den 22/5

Vid styrelsemötet var Anna Medin och belysningskonsult Åsa Wirling med och presenterade förslag på förbättrad belysning i kyrksalen.

Styrelsen har också bestämt att vi ska anordna After church under september. Vi återkommer med datum!

Församlingsstyrelsen den 25/4

Information från församlingsstyrelsen den 25/4

• Styrelsen beslöt att inrätta ett internationellt utskott och styrelsen arbetar vidare med frågan. Det kommer att diskuteras vid nästa församlingsmöte den 19/5.

• Nytt låssystem för de yttre dörrarna kommer att införas.

• Vid nästa församlingsmöte kommer motionerna presenteras, Diakoniutskottet har yttrat sig kring tre av motionerna.

Församlingsstyrelsen den 20/3

Styrelsen kommer att se om vi kan få till språkcafé på torsdagar under april månad.

Snart kommer inbjudan ut för konfirmation med start i höst.

Gå in och kolla på den nya uppdateringen av hemsidan.

Församlingsstyrelsen den 12/2

• Ny motor kommer att beställas till kyrkklockan.

• Styrelsen jobbar vidare med hemsidan.

Kontakt – Västerkyrkan, Lund

Gatuadress: Vävaregatan 13